>Viikonloppua suunnittelemassa

>Huomenna pääsen pitkästä aikaa ulkoilemaan 🙂 🙂 🙂 Ystävälläni on synttärit, ja minä päätin sen vuoksi päättää erakoitumiseni. Tekee tosi hyvää päästä pitkästä aikaa vähän viihteelle. Tänään kävimme toisen ystävän kanssa Iso Omenassa synttärilahja-ostoksilla. Eevi oli n. kolme tuntia yksin tänään ja hyvin meni!!!!

Kotiin tultuani innoinnuin laittamaan pari hyasinttia ikkunaan. Nyt on heti hieman jouluisampaa ja molemmat olohuoneen ikkunat alkavat olla joulu-asuissa. Yritin ottaa kuvia, mutta eihän niistä mitään tule pimeällä. Yritän huomenna uudestaan josko olisi hieman valoa päivällä.

Vaikka itse en niinkään välitä piparkakuista, mielestäni itsenäisyyspäivään kuuluu piparkakkujen leipominen. Ehkä pitäisi tehdä yksi satsi. Varmaan J saa sen tuhottua, ja jos ei niin voihan hän viedä niitä töihin. Muuten ajattelin käyttää viikonlopun siivous- ja sisustusaskareihin. Tekemistä olisi vaikka kuinka paljon (kuten aina), ja nyt tuntuu että voisi ehkä saada jotain aikaiseksi. Alkuviikon apatia on toivottavasti väistymässä.