>Valoa pimeään

>Asumme maalla, toisella puolella taloa on peltomaisemaa ja toisella metsää. Lähimmät katuvalot ovat usean kilometrin päässä. Täällä on pimeällä todella pimeää. Saimme tällä viikolla hieman lievennytstä tuohon pimeyteen kun torstaina satoi ensi-lumi. Eilen laitoin ensimmäiset jouluvalot pihallemme valaisemaan pimeyttä vielä hieman.

Kirjoitinkin viime postauksessa siitä miten kotimme sisustaminen on taas alkanut kiinnostaa. Äitini oli kylässä alkuviikosta ja teimmekin hänen kanssaan kunnon kierroksen useampaan sisustuskauppaan. Vierailimme mm. Paimiossa tunnelmallisessa Adalmiinan Helmessä ja Helsingin Tapanilassa Mosa Interiorsissa. Äitini hamstrasi lähinnä kynttilöitä, itselleni tarttui matkaan lähinnä jouluisia pikkuesineitä. Oli todella kivaa sekä viettää aikaa äitini kanssa että kierrellä vähän kauppoja pitkästä aikaa.

Tänä iltana aion vielä nauttia kynttilänvalosta ja takkatulesta, tehdä hyvää karppiruokaa sekä maistella uutta Boujoulais Noveau -viiniä. Tunnelmallista marraskuun jatkoa!

Kategoriat Hyvinvointi
  • Pia on >Valoa pimeään>Kiva olla täällä taas vaikka näköjään tahti on edelleen luvattoman hidas...
  • Johanna on >Valoa pimeään>Oi, bosoleetä täytyykin hankkia lauantaiksi :)
  • anni on >Valoa pimeään>..Siis, kiva kun kerroit kuulumisia!
  • anni on >Valoa pimeään>HEIPS pitkästä aikaan. Mietinkin sua joitain päiviä sitten kun selasin listallani olevia blogeja, mutta tännehän säa oletkin jo näpytellyt.. Kiva-kiva!Terkut sinne.. Tää oli tämmoinen, MOI kommentti. :)