>Uusi alku

>Viime vuodet elämäni on ollut melkoista vuoristorataa. Niin myös viime aikoina. Kaiken tämän keskellä oma jaksamiseni on tänä talvena ja keväänä ollut kohtuullisen hyvä! Olen äärettömän iloinen tästä. Kevät on viime vuodet ollut minulle erityisen vaikeaa aikaa. Jäin töistäni kolme kertaa pitkälle sairauslomalle työuupumuksen ja masennuksen lannistamana, kolmena peräkkäisenä keväänä. Stressinsietokykyni on myös luonnollisesti ollut heikko.

Tänä keväänä huomaan toki että olo on normaalia tahmeampi. Elämässäni on myös sattunut ja tapahtunut todella paljon, sekä hyvää että huonoa. Olen kuitenkin todella onnellinen siitä miten olen käsitellyt viime aikojen tapahtumia. Olen tajunnut pysähtyä kun menee liian lujaa. Olen myös madaltanut vaatimustasoani ja hyväksynyt että en aina jaksa ja pysty. Ja ehkä kaikkein tärkeintä, olen antanut itselleni tilaa reagoida ikäviin tapahtumiin. En ole kuitenkaan jäänyt vellomaan ikävään. Tämä on mielestäni ehkä tärkein oppimani asia. 
Viime aikojen tapahtumista merkittävin on ehkä oman yritykseni perustaminen. Tarjoan valmennusta ja koulutusta stressinhallintaan. Tarjoan myös vertaistukea työuupuneille. Työni perustuu kokemusasiantuntijuuteen. Oma yritys on minulle äärimmäisen tärkeä. Se antaa minulle mahdollisuuden tehdä työtä, tienata elantoni ja kuitenkin tuiki tärkeän vapauden tunteen, joka mahdollistaa työnteon.
Koen että yrittäjyys on minulle uusi alku ja mahdollisuus. Tässä aion kuitenkin seurata pienten askelten linjaani. Olen jo pitkään pohtinut, miettinyt ja suunnitellut tätä. Olen verkostoitunut ja ilokseni minulla on upeita työkavereita ympärilläni. Tärkeä osa yrittäjyyttäni on kokemusasiantuntijakoulutuksessa saamani opit. En voi edelleenkään uskoa onneani että pääsin osaksi tuota upeaa koulutusta. Olen äärimmäisen kiitollinen sille upealle naiselle, joka kertoi minulle siitä.