>Tyytyväinen olo

>Tein tänään itseni tyytyväiseksi käymällä pitkästä aikaa uimassa! Pääsin myös ‘vahingossa’ ohjatulle vesijuoksutunnille! Sen päälle vielä lenkki koiran kanssa, joten tämä tytsy oli enemmän kun tyytyväinen itseensä tänään!

Viikonlopulle suunntteella sushin syöntiä, ravintolassa tällä kertaa, ja sunnuntaina taas koiratreenit! Jospas saisi jossain vaiheessa vähän myös siivottua. Täällä on viikossa ehtinyt taas paikat mennä vähän sotkuun. Syytän miestä ja koiraa, eihän se voi mitenkään olla minun syy?!?!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Tyytyväinen olo>Wiilea, kävin jo uusintakäynnillä. Jätin jopa kommentin. Enpä ole käynyt, olen kyllä ihaillut sitä, mutta olen sen verran vesiliikuntafriikki että naapurikylän 'kylpylän' sali pitää käydä seuraavalla käynnillä testaamassa. Nimittäin salikäynti ja sen päälle vielä uintia on ihan parasta!!! J tosin aikoo mennä testaamaan meidän kylän salia jo tällä viikolla:)Maria W, suosittelen ehdottomasti! Olen viihtynyt enemmän kun hyvin! Sopeutuminen on ollut jopa helpompaa kun luulinkaan. Ainut tylsyys on kun kaverit on vähän kaukana eikä tule niin paljon tavattua, mutta sekinhän on vain itsestä kiinni.
  • Maria W. on >Tyytyväinen olo>Voi, nyt vasta tajusin lukea että sinä olet hiljattain muuttanut keskustasta sinne luonnon helmaan, ihanaa! Täällä ilmoittautuu yksi haaveillen sunnuntaihesarin asuntoliitteitä selaileva, erityisesti olen ihastunut Porvoo-Sipoo akseliin :) Onko sopeutuminen rauhallisempaan ympäristöön ollut helppoa?
  • Wiilea on >Tyytyväinen olo>Minun viikonloppuni menee töiden merkeissä, yövuoroja koko viikonloppu. Kiva kun kävit blogissani, tervetuloa uudelleen :) Oletko muuten käynyt "kylällä" kuntosalilla? Se on tosi ihana ja jos pystyy päiväsaikaan käymään, niin on tosi rauhallistakin. Ihanat maisemat merelle!