Työn tuunausta ja onnellista arkielämää

Pitkästä aikaa vietän lokoisaa vapaapäivää kotona. Takassa on tuli, olen sytyttänyt kynttilöitä ja nautin sohvalla. Tämä syksy on ollut kiireinen ja työntäyteinen. Hyvä niin. Olen koko syksyn tehnyt kahta työtä ja huomaan että vointini on tarpeeksi hyvä jotta selviän siitäkin. Toki olen varanut tarpeeksi aikaa palautumiseen ja lepoon, siksi esimerkiksi blogi on ollut hiljaa jo pidemmän aikaa.

Oman yrityksen lisäksi työskentelen elokuusta lähtien kouluttajana työnhakuvalmennuksissa. Koen että tämä työ sopii hyvin oman yrittäjyyteni rinnalle ja opin tässä työssä aivan valtavasti. Olen ollut suurimman osan syksyä joka arkipäivä Hangossa vetämässä valmennuksia. Näiden rinnalle on ripoteltu luentoja, valmennuksia ja vähän muuitakin töitä joita teen Babysteps Consultingin nimissä.

Olin luennoimassa mm. työn tuunaamisesta jonkin aikaa sitten. Huomasin että juuri sitä minä olen itsekin tehnyt. Olen tuunannut itselleni juuri minulle sopivan työn. Vähän sitä, vähän tätä ja vielä ripaus tuota niin siitä syntyy juuri minulle sopiva kokonaisuus. Ja nautin täysillä. Toki tämä on välilä väsyttävää ja on päiviä jolloin en oikeen jaksaisi, mutta silti jaksan. Ja sitten tulee näitä päiviä jolloin voin vaan olla. Käydä metsälenkillä sateisena päivänä keskellä päivää koiran kanssa ja poltella takkaa ja nauttia olostani tavallisena tiistaina. Kerätä energiaa ja ladata akkuja. Enimmän osan aikaa olen kuitenkin onnellinen ja kiitollinen siitä että pitkän sairastamisen ja kuntoutumisen jälkeen olen taas täysillä mukana työelämässä.

IMG_5021