>Työharjoitteluun mars!

>
Ilokseni olen viime aikoina todennut että Eevillä on huomattavasti aiempaa enemmän virtaa! Koiranpennun pitää saada olla pentu, eikä varovainen nuori aikuinen! Todennäköisesti yksinolo tekee Eevin enemmän aktiiviseksi kun olemme J:n kanssa kotona. Uskon myös että Eevin kunto on parantunut valtavan paljon kiitos lisääntyneen metsälenkkeilyn. 

Omalla kohdallani toivon kuntoni parantuvan entisestään. Sain työharjoittelupaikan itselleni tärkeästä paikasta, entiseltä kuntoklubiltani!!! Palkkaa en saa, mutta saan käyttää kuntosalia ja keskuksen uimaallasta mieleni mukaan. Tämä on jopa melkeen parempaa kun rahallinen palkka! Työstettäväksi saan erään projektin joka tulee olemaan kokonaan omissa käsissäni. En olisi voinut parempaa toivoa!!!!!!!!!!!!!! 
Voin kuvitella että kyllästytte pian lukemaan hyvän olon hehkutuksiani, mutta en voi mitään sille että viime aikoina on ollut niin hyvä olo. Toki väsymystä ja huonoja päiväkin on mahtunut sekaan, mutta yritän keskittyä positiiviseen. (Niinkun nyt, kun en meinaa malttaa kirjoittaa kun on niin hauska seurata Eeviä joka leikkii vieressäni.)
Palaan kuvien kera asiaan mahdollisimman pian! Kerrottavaa olisi vielä vaikka millä mitalla…