Tilinpäätös

Joululoma on ohi ja olen valmis aloittamaan uuden vuoden. Vuosi 2012 on ollut uuden alku monella tavalla. Konkreettisin uusi alku on tietenkin oma yritys. Babysteps Consulting on ollut minulle tärkeä askel ja olen vakuuttunut että suunta on oikea. Nautin työnteosta ihan eri tavalla kun koskaan aikaisemmin. Nautin siitä että saan tehdä töitä ihmisten kanssa ja tunnen olevani etuoikeutettu kun saan tehdä sitä työtä jota teen.

Jouluaatto

Oman yrityksen lisäksi olen myös ollut mukana perustamassa kahta uutta yhdistystä. Molemmat omalla tavalla todella tärkeitä minulle. KoKoA – koulutetut kokemusasiantuntijat ry on kokemusasiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijuuden edistäjä ja Action Dogs ry on rakkaan harrastukseni, vesipelastuksen, harrastamiseen keskittyvä koirakerho.

Joulun lenkki

Eipä ihme että syksy on ollut kohtuullisen kiireinen. Olen kuitenkin nauttinut vapaista päivistä kiireiden keskellä. Olen löytänyt hyvän rytmin ja tunnen että voin hyvin. Näillä eväillä aion tehdä vuodesta 2013 entistä paremman. Elämässä sattuu ja tapahtuu, voimme kuitenkin vaikuttaa siihen miten suhtaudumme elämän yllätyksiin. Tiedän että kuulostan kliseiseltä, mutta tämä on ehkä tärkein viime vuosina oppimani asia. Tänä vuonna olen todella saanut harjoitella tätä oikeen kunnolla.

joulu koiran kanssa

Tämän postauksen kuvituksena jouluaaton rauhallisen lenkin aikana otetut kuvat. Itselläni oli ihana jouluaatto. Ympärilläni oli rakkaita ihmisiä ja päivä oli onnellinen.