Tavoitteita

Olen kuten moni muukin tehnyt inventaariota omassa elämässäni vuoden vaihduttua. Olen pohtinut tavoitteita tälle vuodelle. Ehdottomasti tärkein asia tänä vuonna tulee olemaan satsaaminen omaan hyvinvointiini. Aion olla terveellä tavalla itsekäs.

Työssäni kohtaan paljon erilaisia ihmisiä. Yhteinen nimittäjä näille kohtaamisille on että minä olen jollain tavalla auttamassa näitä ihmisiä kehittymään ja voimaan paremmin. Tämä työ pitää sisällään paljon antamista. Huomaan joka kerta kun loma lähestyy että minun tankkini on aika tyhjä.

Tämän vuoden tavoitteena onkin se että opettelen vielä painokkaammin sanomaan ei. Opettelen valitsemaan ja karsimaan paremmin. Menen mukaan niihin asioihin jotka vievät minua eteenpäin ja jätän väliin ne asiat jotka eivät anna mitään. Näiden asioiden tunnistaminen vaatiikin entistä parempaa itsensä tuntemista.

Vuosi 2014 on käynnistynyt hyvin. Pidin kahden viikon loman ja keräsin energiaa. Olen levännyt ja pysähtynyt. Koen olevani paremmassa kunnossa henkisesti kun pitkään aikaan!

2013-12-24 14.52.11 2014-01-13 15.42.32