>Tarkennus

>Vuorokausirytmini on sairausloman sekaisin. Tai oikeastaan nukkuminen on nykyään hyvinkin pulmaista. Pari viikkoa sitten en saanut koko yönä unta, päivälläkään uni ei tahtonut tulla, joten olin ihan täysin sekaisin.

Kuitenkin vaikka ei nukuta, olen koko ajan väsynyt ja siksi eilen kirjoittelin varmaan vähän sekavia. Emme siis ole muuttamassa Hämeenlinnaan, vaan ihan vaan pk-seudulle johonkin lähiöön.

Asunnonetsinnässä meillä on aika tarkat kriteerit, mutta paikan suhteen ei oikeastaan muuta kun että se on kohtuullisen matkan päässä Helsingin keskustasta ja että sinne on hyvät liikenneyhteydet.

Viikko sitten teimme tarjouksen yhdestä hyvinkin kiinnostavasta asunnosta, mutta tarjous ei mennyt sitten läpi. Mielestämme asunto vaati sen verran remonttia että emme halunneet korottaa tarjoustamme. Asunto jäi kuitenkin kummittelemaan mielessä ja harmitti kovastikin kun näin jo sieluni silmissä meidät asumassa siellä. Oman maun mukaan vasta-remontoidussa kodissa.. No, kyllä se oikea tulee vielä vastaan.

Tämä blogi tuleekin varmaan jatkossa käsittelemään asunnon etsintää, mahdollista remonttia sen löydyttyä sekä sen sisustamista. Odotan sormet syyhyten varsinkin tuota viimeistä osiota.