>Tallinna

>Saavuin kotiin super-viikonlopun vietosta maanantai-iltana. Tiistaina olimme jo Eevin kanssa treenaamassa tottelevaisuutta nöffien kanssa. Kivaa oli, mutta nöffi-toko kisoihin on vielä matkaa, ei se mitään. Me osallistutaan joka tapauksessa!

Levättyäni vajaan vuorokauden ja treeni-illan jälkeen olikin jo aika suunnata seuraavaan seikkailuun. Tai no.. Käydä J:n kanssa Tallinnassa. Tämä oli meidän toinen yhteinen ulkomaanmatka! Ensimmäinen suuntautui jopa Tukholmaan.

Joskus kauan sitten kävin työasioissa Tallinnassa suhteellisen usein. Varsinaiset työtehtävät suuntautuivat sinne vieviin laivoihin, joten usein jäi paljon luppoaikaa vietettäväksi itse paikan päällä. Kun työtehtäväni muuttuivat jäi myös matkailu. Muistaakseni kävin Tallinnassa viimeksi 3.5 vuotta sitten. Nyt kävimme vain pikaisella päivän reissulla, mutta vaihtelua arkeen sekin.

Tallinna on kaunis kaupunki. Vaikka olen ollut siellä lukemattomia kertoja, en ole koskaan yöpynyt siellä. Ehkä seuraavalla käynnillä ehdin tutustua kaupunkiin hieman paremmin…

Kategoriat Elämää
  • Johanna on >Tallinna>Olen niin ihastunut Tallinnaan! Kävin siellä keväällä useammankin kerran, ja nyt kesällä en sitten muuton ja muiden kiireiden keskellä ole ehtinyt, oikein harmittaa. Olin toivonut, että ensi viikonloppuna olisn päässyt, mutta tämä sairaus pysäytti kyllä nyt hetkeksi ihan kokonaan :( Ihania kuvia!