>Ruokajärjestelmää ja kuntoilun suunnittelua

>Uusi ruoka-järjestelmämme J:n kanssa on osoittautunut erittäin toimivaksi!! Suunnittelemme siis viikon ruokalistan etukäteen, ostamme kaiken kerralla ja tehdään mahdollisuuksien mukaan ruokakin etukäteen + suurempina annoksina.

Tämä sitten on tarkoittanut että meillä on lounas mukana töissä ja että ei tule niin kiukkuisena kotiin. Yleensä ruoka on ollut valmista ja ellei ole, ainakin ainekset ovat valmiina ja ruuan miettimiseen ei tuhraannu turhaa aikaa.

Tämän järjestelyn suurin tarkoitus on vähentää turhaa syömistä, syödä terveellisemmin ja näin ollen pidemmällä tähtäimellä pudottaa painoa! Uskon tähän suuresti!

Tämä uusi ruoka-järjestelmä on yksi askel painonhallintaprojektissa! En jaksa ajatella nyt suuria askeleita, vaan tämä on siis käytännön esimerkki baby-steps järjestelmästä. Hyvin toimiva sellainen!

Muuten viikko on ollut väsyttävä. Onneksi töissä menee ihan hyvin ja olen taas päässyt mukaan maailman menoon. Huomenna tarkoitus mennä uimaan töiden jälkeen, ja näin ollen pikkuhiljaa aloitaa kuntoilu uudelleen.

Olo siis hyvä ja plussan puolella!