>Remontti alkoi nyt

>Tänä aamuna alkoi remontti. Kello 7 maalarit ajoivat pihaan ja aloittivat urakkansa. Urakkaa riittää. Koko talossa (poislukien wc, kylpyhuone ja kodinhoitohuone) maalataan sisäkatto. Haluan vaalean yleisilmeen, ja siksi katon lisäksi maalataan keskellä taloa sijaitseva iso takka valkoiseksi. Tämän lisäksi olohuoneesta poistetaan vanhat kangastapeetit (so not me) ja maalataan olohuone, eteinen ja keittiö samalla, vaaleanharmaalla sävyllä.


Suurimmassa makuuhuoneessa vaaleansininen saa väistyä. Päätyseinä tapetoidaan ja me maalaamme J:n kanssa seinät. Heti kun huoneen katto on maalattu, meitä odottaa siis oma pieni urakkamme. Saas nähdä. Viime maalauskerrasta on jo kulunut jonkin aikaa..


(Huomatkaa muuten makuuhuone-kuvassa ohuet Ikean patjat, joilla kärvistelimme viikon kunnes sängyt saapuivat.)

Pari muuta makuuhuonetta saavat uuden kattovärin, mutta seinät maalaamme vasta myöhemmässä vaiheessa. Ne onkin aika neutraalin väriset, ja nyt tuntuu olevan hommaa enemmän kun tarpeeksi.

Innolla odotan nyt miltä asunto alkaa näyttää kunhan maalaus edistyy. Menimme remonttia pakoon kaupunkiin ja nyt yövymmekin (ja pakkaamme päivät) vanhassa asunnossa reilun viikon. Uskomatonta kyllä, meille on luvattu että remontti on valmis ensi viikon lopulla, ja muuttopäivä onkin jo ensi viikon lauantai. En malttaisi odottaa…