>Pienin askelin jo vuoden verran

>Babysteps-blogi täytti eilen vuoden! Muistan vielä hyvin sen kuinka viime vuodenvaihteessa flunssan kourissa jouduin löysin kunnolla blogimaailman. Luin blogeja innokkaasti ja päädyin perustamaan oman. Tämä kulunut vuosi on ollut sen verran vaiherikas ja täynnä uutta että olen päätöksestäni enemmän kun tyytyväinen! Läheskään kaikkea en tietenkään ole kirjannut tänne (tietyt yksityiselämän vaiheet haluan pitää poissa täältä, kuten varmaan suurin osa muistakin bloggaajista), mutta kirjaamani jutut muistuttavat eri tapahtumista ja mikä parasta mieleeni palautuu ainakin toistaiseksi myös fiiliksiä tietyiltä ajanjaksoilta kun luen aiempia postauksia.

Blogien myötä olen myös saanut paljon muuta. Olen oppinut paljon uutta, päässyt kurkistamaan ihaniin koteihin, saanut paljon vinkkejä ja ennen kaikkea inspiraatiota! Kiitos kaikille ihanille bloginpitäjille! Olen myös ‘tutustunut’ moniin uusiin ihmisiin, blogiensa kautta. Vaikka tämä harrastus pitää minut paljon koneen äärellä, olen siitä silti hyvin iloinen. Puolustukseni voisin myös sanoa että telkkarin katselu on jäänyt ihan minimiin. En edes muista koska meillä kotona olisi viimeksi ollut telkkari päällä.

Haluan jollain tavalla juhlistaa tätä vuoden taivalta. Ajatuksia on, mutta ei vielä mitään loppuun asti mietittyä, joten sulatellaan ideoita vielä hetken. Palaan siis asiaan..

Uusi vuosi tuo toivottavasti minulle tullessaan uusia haasteita työelämässä. Ainakin tuntuu että kohta olisi aika päästä töihin. Kohta olen ollut 9 kuukautta poissa töistä. Tämä aika (ensin pitkä sairausloma ja irtisanoutumisen jälkeen työttömyys) on tehnyt todella hyvää. Terve en ole vielä, mutta jaksamista on paljon enemmän kun ennen. Halua tehdä töitä löytyy myös vaikka kuinka paljon. Jossain määrin pelottaa. Tai itse asiassa aika paljon. Ensimmäisenä tietenkin uuden työpaikan löytäminen näin laman aikana. Uskon Tiedän kuitenkin että kaikki järjestyy.

ps. Meidän molemmat piuhat jotka siirtävät kuvia kameralta koneelle ovat kadoksissa, joten kuvia ei ole toistaiseksi tulossa. 🙁

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Pienin askelin jo vuoden verran>Kiitos teille kaikille ihanille kommentoijille! On ollut upeaa huomata että joku lukee tekstejäni ja viitsii kommentoidakin niitä. Kiitos kun olette olemassa!
  • Johanna on >Pienin askelin jo vuoden verran>Tykkään kovasti blogistasi ja toivotan hyvää blogisynttäriä!
  • Maria W. on >Pienin askelin jo vuoden verran>Onnea bloggaussynttärinä! :) Minäkin olen saanu lietsottua itseeni pahemmanluokan koirakuumeen sinun pentupostauksia lukiessani..
  • RuusuLiisa on >Pienin askelin jo vuoden verran>Onnea 1vuotiaalle minunkin puolestani :) tykkään kun olet olemassa!
  • VALKOINEN PERSILJA on >Pienin askelin jo vuoden verran>Eikös olekin hienoa, itse innostuin kesälomalla tähän puuhaan ja kuten sanoit niin "ystäviä" ja tutustumisia kertyy koko ajan lisää. Eksyin sivuillesi Kootut murut/ Jutan sivujen kautta. Siellä mainitsit pienestä Nöffistä, joten piti heti tulla katsomaan. Itselläni oli moinen koiruus 12 vuotta. Ihania ovat -tosin pientä kärsivällisyyttä vaatii se järkyttävä karvamäärä sekä ikuiset vesileikit huolimatta siitä miten pahanhajuinen oja oli kysessä :)
  • Murmeli on >Pienin askelin jo vuoden verran>Onnea minunkin puolestani yksivuotiaalle blogille!Varmasti kaikki järjestyy, kyllä asioilla on yleensä tapana järjestyä parhain päin (no, olen optimisti, mutta niin se vaan on ;)
  • anni on >Pienin askelin jo vuoden verran>I'm back!Ihanaa lukea tekstiäsi. Onnea blogisynttäreiden johdosta..Kyllä kaikki järjestyy.. niin se menee.. Ihanan mukavaa boggailua jatkossakin!!!