>Perjantai-fiilis

>Vaikka olen vain kotona, aika kuluu ihan järjettömän nopeasti. En edes oikeen tiedä mitä kaikkea teen. Koiran kanssa toki saa ajan kulumaan ihan hyvin, mutta välillä päivät vaan valuu johonkin enkä edes tiedä mitä olen tehnyt. Toipilaalle tämä varmaankin on mitä parhain olotila. Mutta aikansa kutankin. Nyt haluan taas tehdä töitä. Joten työnhaku on alkanut!!! 🙂 🙂

Tänään mietin juuri miten kauan siitä on kun olen viimeksi tuntenut sen oikean perjantai-fiiliksen. Siis sen ilon siitä että saa olla pari päivää vapaana ja saa nukkua pitkään. Kaipaan sitä tunnetta. Kanssani istui aikanaan samassa huoneessa harjoittelija, jonka kanssa tulimme harvinaisen hyvin toimeen. Perjantaisin molemmat olimme yleensä hyvin levottomia ja meillä oli tapana laulaa joululauluja kovaan ääneen. Huhtikuussa.

Nyt kuitenkin nautin hyvästä fiiliksestä ja takkatulen lämmöstä. Eevi lähettää terveisiä. Huomenna taas enemmän tyttelin kuulumisia kuvien kera. Hyvää viikonloppua!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Perjantai-fiilis>Kiitos!
  • Murmeli on >Perjantai-fiilis>Hyvää viikonloppua sinullekin ja onnea työnhakuun! Meidän työporukoissakin perjantai-iltapäivät on kyllä erikoisia, kahvipöydässä on aina mitä ihmeellisimmät keskustelut juuri silloin ;)
  • Anonymous on >Perjantai-fiilis>Roligt att höra att du kommit ännu ett steg framåt!!Sara