Palautumista

Vaikka mitä on tapahtunut sitten viime kuuleman kuten yleensä. Koti on säilyttänyt paikkansa tärkeänä tukikohtana ja olen liikkunut paljon luonnossa, erityisesti Kopparnäsissä, joka on Inkoossa sijaitseva virkistyalue. Kopparnäsissä minua viehättää eteenkin upeat kalliot ja meri, joka aina kiehtoo ja vetää puoleensa. Olen käynyt siellä vähintään kerran viikossa jo lähes vuoden hakemassa voimaa ja tuulettamassa ajatuksia kun elämässä on sattunut ja tapahtunut.

myrsky k-talvi

Työrintamalla on ollut vilkasta, mutta oma yritys on elänyt hiljaiseloa jo pidemmän ajan. Nyt olen kokoaikatyössä ainakin loppuvuoden ja vedän samalla henkeä pohtien mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tai oikeastaan en pahemmin edes pohdi tulevaa, vaan yritän keskittyä työn ohella palautumiseen. Kesä oli rankka monesta syystä ja nyt nautin siitä että minulla on työ jossa viihdyn eikä minun nyt tarvitse tehdä yhtään mitään muuta.

k-kevät k-alkukesä

Tämän vuoden aikana olen kasvanut todella paljon henkisesti. Olen kohdannut pahimpia pelkojani ja niiten myötä olen oppinut todella paljon itsestäni. Olen löytänyt itsessäni aivan uskomattomia voimavaroja joita en luullut edes omaavani. Luulen että tämä tämänhetkinen seesteisempi vaihe auttaa minua sisäistämään kaiken kasvun ja sitä kautta löydän taas suunnan elämälleni, joka on siis ollut hieman hukassa viime aikoina. Tiedän kuitenkin että olen oikealla tiellä ja olen hyvin kiitollinen vaikeistakin kokemuksista. Sillä kuten Kopparnäsin kalliot ovat vuosien varrella veden voimasta hioutuneet pehmeiksi ja voimakkaiksi, myös minusta hioutuu näiden kokemuksien kautta pahimmat särmät pois ja syvällisempi voimakkuus astuu esiin.


k-kallio