>Päivän Eevit

>Tänään piti kirjoittaa ihan muuta(kin) kun koiranpentu-asiaa, mutta mihin se päivä meni?? No, ehtiihän sitä huomennakin. Lupaan että tästä ei tule (pelkästään) koira-blogi. Tosin tulen kertomaan Eevin kommelluksista ihan siksikin jotta olisi parhaat tempaukset jossain kirjattuina.

Tänään on Eevillä ollut vähän pelottava päivä. Naapurissa asuu pieniä, haukkuvia koiria, jotka sattuivat pihalle juuri kun Eevi oli palaamassa pieneltä aamu-lenkiltään. Tämä oli niin pelottavaa että päivän myöhemmätkin lenkit olivat hieman pelottavia. Myöhemmin päivällä piti pelätä pölynimuria. Rohkeana pikku-nöffinä hän kuitenkin tuli haistelemaan ja ehkä se ei ollutkaan niin pelottava.

Päivä on kulunut sairastaessa, hieman siivoillessa (oli ihan pakko, olohuoneessa oli enemmän kuolleita lehtiä sekä sanomalehtisilppua kun lattiaa näkyvillä) ja koiran kanssa leikkiessä. Olo onneksi (toivottavasti) paranemaan päin. Näillä tänään. Yritän huomenna kirjoittaa myös muista aiheista.

Kategoriat Elämää
  • Mikaela on >Päivän Eevit>Hih, mulle kelpaa koirapostaukset OIKEIN hyvin ;O) pennut on niiiiin ihania!!! ja tottakai kaikkea pitää ensin vähän pelätä, se on vaan fiksua...
  • Pia on >Päivän Eevit>Jeps, Anni lupaan että tämä on muutakin. Sekalaista sälää kuten tähänkin mennessä. Minulla on muitakin aiheita mielessä vaikka millä mitalla. RuusuLiisa, en uskokaan että käytte täällä palkintojen perässä. Sattui vaan niin että sinä, Anni ja ystäväni (joka ei asu Suomessa tällä hetkellä) kommentoitte. Minulla sattui olemaan mielessä sopivat palkinnot kahdelle, joten siksi teille molemmille palkinto. Ystäväni Sara saa palkintonsa kunhan saan lähetettyä kummitytölleni maailmalle synttäri/joululahjan. Kivahan se on saada jotain kivaa.. Eikös vaan? Mutta nyt tämä emäntä lähtee nukkumaan. Eevi on jo syvässä unessa jalkaani vasten.
  • RuusuLiisa on >Päivän Eevit>Ihana..muutes Eevi painaa nyt pikkupimuna yhtä paljon kuin meidän Miestenmies (jo 7wee) :D tosin Mm:n ego on kuin isommallakin koiralla. Ai niin piti ne yhteystietoni laittaa sinulle kun härregyyd voitin jotain :D muttei olis tarvinnut! Eihän täällä nyt palkintojen perässä käydä. Vai mitä Anni?!
  • anni on >Päivän Eevit>Voi Eeviä!Mulla ei ole koiraa.Mulla ei ole ollut koskaan muita lemmikkejä kuin kaloja. Tykkään. Haluaisinkin. Mutta tuntuu etten mä ole oikein lemmikki-ihminen.. Tai ehkä olen?Anni siis odottaa huomista ei lemmikki-bloggausta, VAIKKA Eevi on ihastuttava pörrö ja kirjoituksistasi huokuu ihana rakkaus ja lämpö.. :DMeilläkin tytsy sairastaa. Huohh. (äiti töistä näpyttelee, auts!)