>Pää täynnä

>
Kovasti on taas asioita tapahtunut. Yritän jaksaa viettää kesää ja nauttia ihanasta olotilasta. Aina ei tosin mene niin kun on suunniteltu, välillä taas menee paljon paremmin.

Viime viikonloppuna kävimme jazzahtelemassa Porissa ja tapaamassa J:n ystäviä (toivottavasti myös minun jatkossa) maaseudulla Porin ulkopuolella. Viikonloppu oli täydellisen onnistunut. Nautimme molemmat ihan suunntattomasti. Tarkempi raportti kuvineen seuraa.

Meillä on nyt uusi-koti projekti päällimmäisenä mielessä. Viime päivinä on taas tapahtunut ja toivottavasti asiat etenee hyvällä mallilla. Palaan myös siihen kunhan jotain selviää.

Kaiken kesästä nauttimisen ja asunnonetsinnän keskellä olen kuitenkin yrittänyt koota itseäni. Paljon suuria päätöksiä on tehty ja tekeillä. Tässä tilanteessa kuitenkin pitää yrittää muistaa se tärkein, eli terveys. Tämä kevät/kesä on ollut vähän poikkeuksellinen sillä oman terveyden lisäksi myös J:llä on ongelmia sen kanssa. Siitä nyt ei sen enempää kun että jaksaminen on ollut molemmilla kovastikin mielessä. Joudun toteamaan sen kovinkin klicheisen toteaman: kaikista tärkeintä on terveys. Tähänkin asiaan todennäköisesti palaan, toivottavasti jo pian.

Pää on täynnä kaikkea, niin täynnä että tämän blogin päivittäminen on toissijainen asia juuri nyt. Nyt kuitenkin näyttää kun olisi valoa tunnelin päässä ja yritän kovasti selkeyttää ajatukiani. Palaan taas kunhan on sen hetki ja kunhan saan siirrettyä kuvia koneelleni. Siihen saakka otan pieniä askeleita kohti parempaa oloa ja olotilaa. Pitäkää peukkuja sen asuntoasian suhteen…