>Ostoksia, pimeyttä ja hyvää ruokaa

>Lauantai tuli ja meni. Meitä molempia on J:n kanssa nukuttanut aivan suunnattomasti koko päivän. Ehkä se on niin että kun tiesi että nyt saa ottaa rennommin väsymys iski kunnolla. Saatiin me nyt onneksi jotain aikaiseki sentään.

Olemme tehneet taas hankitoja kotiimme. Tuntuu että koko ajan tulee jotain uutta eteen mitä pitää ostaa. Mutta tänään löytyi matto olohuoneeseen ja lamppuja, joita on tarvittu ja tarvitaan edelleen lisää. Kun neliöt lähes triplaantui niin kalusteita yms tarvitsee myös jonkin verran lisätä. Tosin joissain asioissa olemme suosiolla päättäneet odottaa vähän aikaa, mutta esimerkiksi lamput on aika välttämättömiä.

Lampuista puheen ollen, täällä on AIVAN VALTAVAN pimeää yöllä!!! En muista koska olisin viimeksi kokenut vastaavaa. Olen tietty ollut jossain mökeillä, mutta yleensä siellä on meri tai järvi antamassa valoa. Täällä huomaa että metsän puolella näkee vähän taivasta, mutta pellon puolella ei yhtään mitään. Kun yöllä liikkuu asunnossamme ei näe eteensä yhtään, joten varpaani ovatkin kovilla nyt. Yleensäkin minulla on taipumus teloa itseäni vähän väliä, nyt lyön helposti varpaani johonkin laatikon reunaan usean kerran päivässä.

Takaisin päivän ostoksiin, pieni pettymys koettiin kun kävimme Ikeassa tarkoituksena ostaa viime kerralla katsastamamme työpöytä tuoleineen. Kuljetus ja kaikki oli selvitetty, kärryt mukana saavuimme oikean hyllyn kohdalle ja hylly oli tyhjää täynnä. Joudumme siis vielä odottamaan työhuoneen sisustuksen kanssa 🙁

Kävimme shoppailupäivän päätteeksi Helsingissä syöpöttelemässä. Grill it -tarjoaa aina yhtä hienon kokemuksen, loistavaa ruokaa ja palvelua! Nyt lasi kuohuavaa juomaa ja sitten nukkumaan.