>Osasin ihan itse!

>
Kaikessa remontti- ja muuttotohinassa emme juurikaan ole ehtineet hoitamaan pihaa. Ostimme talon jossa on valtava piha ja siihen on käytetty paljon aikaa ja energiaa. Lopputulos on että sieltä löytyy KAIKKEA!!! Ja sitä kaikkea on ehkä vähän liikaa. Mehän J:n kanssa muutimme Helsingin kantakaupungista, emmekä tiedä mitään puutarhanhoidosta. Joten opeteltavaa on vaikka millä mitalla.


Kaikessa kiireesä ja tohinassa en ole ehtinyt aiemmin keräämään pihan aarteita talteen ja pelkäsinkin että voi olla liian myöhäistä. Mutta onneksi ei, sunnuntaina ahkeroimme koko päivän pihalla ja saimme jopa hieman satoa talteen. Voinkin ylpeänä kertoa että olen tehnyt elämäni ensimmäistä mustaviinimarjamehua, ihan itse!!!


Sisällä jatkuu kaaos, tuntuu että mikään ei edisty kun aina puuttuu joku nippeli tai nappeli. Tai sitten J tulee kotiin liian myöhään ja on jo melkeen pimeää tai jotain. Nyt pitäisi kuitenkin saada kämpästä jotenkin esityskelpoinen, lauantaina tulee ensimmäiset yö-vieraat muuton jälkeen (muuttomiehet kyllä jäi yöksi, mutta heitä ei nyt lasketa).

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla