>Oppimisen iloa

>Yksi ihanimmista asioista uudessa työssäni on että opin jotain uutta ihan koko ajan. Järkyttyneet aivo-parkani joutuvat tekemään kovasti ylitöitä prosessoidakseen kaiken. Kompensoin olemalla paljon ulkona. Tänään katsoin nauraen kun Eevi leikki nuoremman uros-pennun kanssa. Eevin leikkiä on hauska katsoa, varsinkin jos vastapari on pienempi ja sirompi. Eevi on niin suloisen kömpelö.

Tulen olemaan enimmän osan viikonlopusta töissä. Tai en varsinaisesti töissä, vaan koulutuksessa. Oppimassa uutta. Jännittävää!

Yritin aloittaa vuoden tiukalla karppauksella, hieman huonolla menestyksellä. Yritän kyllä pääsääntöisesti syödä karppiruokaa, mutta aina välillä huomaan että pinnaan. Entistä enemmän kun ystäväni huomautti valittaessani asiasta että olen itse sanonut että ei saa ottaa liikaa ‘projekteja’ samanaikaisesti. Minullahan on nyt uusi työ johon keskittyä, on aika utopistista yrittää keskittyä tiukkaan karppamiseen samanaikaisesti. Harjoittelen olemaan armollinen itseäni kohtaan. Joten, tänään leivoin elämäni ensimmäistä kertaa näkkileipää. Kun teki niin kovasti mieli. Jotain on ilmeisesti mennyt pieleen, sillä lopputulos on enemmän pehmeää kun kovaa, mutta ehkä ne vielä kovettuu?!?!?! Oli kuitenkin kiva kokeilla ja varmasti tulen kokeilemaan uudelleen.

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Oppimisen iloa>Kiitos Anni, hieman myöhässä mutta silti.. Ihana kun jaksat kommentoida!
  • anni on >Oppimisen iloa>Uusia juttuja - työtä ja näkkileivän tekoa.Mullakin - hissukseen oloa ja tekemättömyyttä.Mukavaa viikonloppua!!