>Olohuone jouluasussaan

>Tyhjensin vasta nyt joulun kuvat kamerastani. Sieltä löytyi jouluisia otoksia olohuoneestamme, joten lisään ne nyt tänne vaikka joulu meni jo. En ole pahemmin tainnut vielä lupauksista huolimatta esitellä kotiamme.

Moni asia on sisustuksen suhteen vielä ‘kesken’, olen päättänyt että hiljaa hyvä tulee tässä tapauksessa. Pikkuhiljaa asiat löytävät paikkansa ja hyvä niin.

Aika kuluu kun siivillä ja työ on edelleen enemmän kun mieluisaa. Uusi työ ja uusi rytmi vaatii kuitenkin kovasti voimia ja olenkin hyvin väsynyt koko ajan. Toisaalta en malttaisi nukkua kun olisi niin paljon mieluisaa tekemistä. Yritän kuitenkin pitää mielessä että etenen hitaasti. Kaikkea ei tarvitse hallita ja osata heti.

Oikeastaan minun pitää uuden työn lisäksi oppia ja omaksua uusi tapa tehdä töitä. Tämä tulee olemaan suurin haaste tänä talvena ja keväänä. Vanhat totutut käyttäytymismallit ovat juurtuneet hyvin syvälle, minun on kuitenkin oman terveyteni kannalta pakko muuttaa niitä! Ja se on helpommin sanottu kun tehty.

Kategoriat Kotoilu
  • Pia on >Olohuone jouluasussaan>Kiitos! Yritän kuvata kotiamme hieman enemmän. Sisustaminen vaan on kovasti kesken, mutta yritän jatkossa olla välittämättä siitä. Johanna, tervetuloa!
  • Sara on >Olohuone jouluasussaan>Ser ljuvligt ut!!
  • Johanna on >Olohuone jouluasussaan>Nätin näköistä! Pitää tulla pikimmiten "livenä" kurkkimaan :) Kiitos tästä päivästä, juttelusta jäi niin hyvä mieli!
  • anni on >Olohuone jouluasussaan>Joo, lisää!!! :)Ihana apäästä kurkkimaan ihmisten koteihin, sillee et näkee enemmänkin kuin yksityiskohtaa..Kodikasta ja leppoisaa! Kyllä tuolla kelpaa oleilla koira kainalossa ja kuppi teetä höyryämässä edessä..mmm.
  • RuusuLiisa on >Olohuone jouluasussaan>Teillä on kaunista! Lisää kotikuvia pliis!