>Nöyrää ihmettelyä

>Muistan hyvin oman mielentilani aloittaessani oman blogin. Olin innostunut ja jotenkin uuden alun edessä. Töissä oli tapahtunut muutoksia, olin innolla sisustamassa omaa kotiani uudelleen ja vuosi oli juuri vaihtunut. Nyt, lähes pari kuukautta myöhemmin, olen vähemmän innostunut. Olen edelleen hyvin onnellinen ja näiden parin kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä. Enimmäkseen hyviä asioita! Silti se innostus ja uusi alku-fiilis ovat kadonneet.

Tämä sinäänsä ei haittaa yhtään, niinhän se menee. On kausia jolloin puhkuaa intoa, ja kausia jolloin on seestesempää. Ehkä innon laantumiseen vaikuttaa myös suuret muutokset elämässäni (mm. uudehko parisuhde, muutokset työkuvioissa, osittain uusittu sisustus), jotka vaikka ovatkin ihania asioita, vaativat silti hieman hengähtämistä. Toisaalta olen viimeiset viikot kärsinyt ikävästä sairastelusta, joka ei millään tahdo jättää minua rauhaan.

Kevättä ja kesää odotan silti innostuneena. Yritän myös pitää mielessä innostumisen ihan pienistä asioista. Toivon myös että voin tuoda sitä tässä blogissa jotenkin esiin. En yritä muuttaa maailmaa, mutta jos edes saisin yhden ihmisen ajattelemaan asioita hieman eri tavalla, tuntisin suurta onnistumisen tunnetta ja ylpeyttä.

Jos mietin mitä hienoa ja hyvää minun elämässäni on tapahtunut viime aikoina (lue vuosina) en voi muuta kun ihmetellä ja olla todella kiitollinen! Olen oppinut enemmän ja enemmän itsestäni ja uskon että sen kautta olen myös parempi ihminen läheisilleni. Minun elämässä kaikkein tärkeintä on läheiset ihmiset. Sekä suku että ystävät. Tämä on myös alue jossa koen onnistuneeni eniten. Välillä mietin ihan nöyränä sitä miten mahtavia ihmissuhteita elämääni on siunaantunut.

Haluan jatkaa tällä saralla kehittymistä ja haluan sitä kautta tuoda läheisilleni (ja miksei myös tuntemattomille) hyvän olon ja fiiliksen!

Nämä siis perjantai-illan mietteitä. Olen pitkästä aikaa yksin perjantaina. Yritän parannella oloani, jotta jaksaisin huomenna illallistaa ulkona ihanien ihmisten seurassa ja maanantaina palata taas pitkästä aikaa töihin. J lähti pienelle reissulle, josta onneksi palaa jo huomenna. Voi olla että palaan tänne vielä myöhemmin mikäli keksin lisää kirjoitettavaa. Nautinnollista viikonloppua kuitenkin kaikille!