Muissa töissä

Tänään olin pitkästä aikaa oman yrityksen työkeikalla puhumassa loppuunpalamisesta ja työhyvinvoinnista kokemusasiantuntijana. Kyllä tuntui hyvältä! Pidän työstäni todella paljon ja viihdyn hyvin työhteisössäni ja työpaikallani, mutta oli todella kiva tehdä sitä pitkästä aikaa mitä pohjimmiltani haluan joskus tehdä kokoaikaisesti! Tämänpäiväinen keikka vaan vahvisti ajatusta siitä että haluaisin toimia kokemusasiantuntijana työhyvinvoinnin parissa työterveyshuollossa. Tämä on siis ollut pitkäaikainen haaveeni ja ehkä alkuperäinen toiminta-ajatus yrityksessäni. En vaan tuolloin osanut sitä muotoilla noin enkä ole tehnyt elettäkään työterveyshuollon suuntaan markkinoidakseni osaamistani.

2017-01-11 10.35.15

Olen joskus vitsaillut että oliko niin hyvä ajatus nimetä yritykseni Babysteps Consultingiksi. Pienet askeleet ovat ehkä tässä mielessä enteelliset siinä että yritykseni etenee hyvin pienin askelin. Mutta toisaalta se ei haittaa, kartotan kokemuksiani ja osaamistani ja joskus aika on oikea. Näin on hyvä nyt, mutta tottakai teen mielelläni välillä myös keikkaa siinä missä koen että minulla on eniten annettavaa ja mille sydämeni palaa eniten.

2017-01-11 10.27.22

Minä kertasin tämänpäiväistä luentoa varten omaa polkuani sairastuttuani työuupumukseen noin kymmenen vuotta sitten ja olen hyvin tyytyväinen matkaan tähän mennessä. Minulla on ollut karikkoinen matka ja olen joutunut käymään läpi monia vaikeita vaiheita. Olen kuitenkin oppinut näistä ja kaikki nämä vaikeudet ovat muovanneet minusta sen ihmisen joka olen tänä päivänä. Jokainen kokemus on tehnyt minusta paremman ja osaavamman. Olen saanut matkan varrella myös monia uskomattomia huippukokemuksia ja olla mukana niin upeissa projekteissa jossa olen nähnyt monen ihmisen kehittyvän. Olen nytkin siinä onnekkaassa asemassa että saan päivittäin tavata työssäni ihmisiä jotka opettavat minulle uusia asioita ja joiden ansiosta kehityn ihmisenä ja ammattilaisena.

2017-01-11 15.24.11

Työkeikka oli aamupäivällä ja sain siis vapaan iltapäivän! Olen hoitanut omia asioita ja tottakai kävin katsomassa myrskyävää merta Kopparnäsissä uskollisen lenkkikaverini kanssa. Tänään on hyvä olo ja huomenna menen hyvällä mielellä taas palkkatyöhön virkistyneenä.