>Monipuolinen viikonloppu

>Taas on viikonloppu mennyt nopeasti. Perjantaina teimme äitini kanssa löytöjä Arabiakeskuksessa, lauantaina seikkailimme ruukki-kierroksella läntisellä Uudellamaalla ja sunnuntaina pysyttelimme kodin lämmössä.

Arabiakeskuksessa oli tarkoitus ihan vaan mennä katselemaan, ilman sen kummempaa tarkoitusta ostaa mitään. Onnistuimme kuitenkin molemmat tekemään hyviä löytöjä. Itse löysin Finlaysonilta edullisia kankaita ja Arabialta pari joululahjaa. Äitini osti hyvin halvan lampunvarjostimen Pentikiltä ja kattilan Arabialta.


Lauantaina nautimme kauniista maisemista. Toki kiertelimme muutaman kirpparin ja sisustusliikkeen kautta, mutta suurempia hankintoja ei tehty. Fiskars, Billnäs ja Fagervik sen sijaan hurmasivat kauneudellaan. Illalla ihailimme myrskyn voimia ja kynttilänvaloa sähkökatkoksen ajan. Sähköt palautuivat kuitenkin n. tunnin kuluttua, joten sen suurempaa hätää ei ollut.


Tänään tarkoitus oli taas käydä kirpparilla, mutta emme jaksaneet. Sen sijaan järjstelimme minun ja J:n keittiötä ja rentouduimme. Huomenna on vielä sen verran tekemistä että lähdemme Pohjanmaalle vasta tiistaina.

Kuvia en muistanut ottaa, joten kuvat netistä. Kuvien linkit: Fiskars ja Billnäs