Luukku 9: Kiitollisuus

Joka ilta ennen nukkumaanmenoa minä kertaan asioita joista olen sinä päivänä kiitollinen. Tehokkainta olisi kirjata ne muistikirjaan ja palata selailemaan niitä ajoittain, mutta minä teen tätä vaan satunnaisesti. Muistan silti joka ilta olla kiitollinen sen päivän erityisistä ilonaiheista tai ihan vaan siitä että minulla on pehmeä sänky jossa nukun ja lämmin talo jossa asun. Uskon että se että pysähdyn miettimään joka päivä niitä hyviä asioita minun on helpompi kestää myös niitä ei niin hyviä asioita. Muista siis tänään olla kiitollinen!

9

Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.