Luukku 8: Muistele

Tänään on aika muistella menneitä. Katso vanhoja valokuvia, lue vanhoja kirjeitä tai päiväkirjoja, tai palaa ajatuksissasi johonkin menneeseen hetkeen.

Minulle menneiden muistelulla on tärkeä merkitys. Kun katson taaksepäin näen oman kehitykseni ja ne askeleet jotka olen ottanut matkan varrella. Esimerkiksi elämänmuutoksen toteuttajan on erittäin terveellistä ja jopa tarpeellista palata lähtöpisteeseen nähdäkseen miten paljon on edistynyt.

Muisteluilla ei tarvitse aina olla joku tavoite. Joskus voi olla vaan ihana palata katsomaan omia valokuvia tai kirjoituksia ja palata ajassa taaksepäin. Mieti itse mitä haluat muistella ja anna mennä. Muista kuitenkin palata takaisin nykyhetkeen! Menneessä ja tulevassa on hyvä välillä vierailla, mutta on tärkeää muistaa elää tässä ja nyt!

8

Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.