Luukku 4: Soita ystävälle

Tänään voisit soittaa ystävällesi jonka kanssa et ole ollut tekemisissä pitkään aikaan. Ehkä sinä olet hyvä pitämään yhteyttä, mutta minä olen ainakin nykyään erittäin huono soittamaan ystävilleni. Suuren osan kanssa olen edes jonkinlaisessa kontaktissa sosiaalisen median kanssa, mutta sekin rajoittuu monen kohdalla vain postausten tykkäämiseen. Toiset jotka eivät ole somessa tai jotka eivät ole aktiivisia siellä tahtoo jäädä täysin satunnaisten tapaamisten varaan. Minä olen nykyään todella huono soittamaan ystävilleni. Tänään aion soittaa ja keskittyä kuuntelemaan mitä ystävälleni kuuluu.

4

Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.