Luukku 23: Ole hetki tekemättä mitään

Olen kirjoittanut tästä ennenkin ja olen edelleen samaa mieltä. Meidän tekee hyvää olla välillä tekemättä yhtään mitään. Tekee hyvää tylsistyä. Aina ei tarvitse olla tekemistä eikä aina tarvitse olla kännykkä kädessä kun on hetken odotusaikaa. Olen harjoitellut tätä jo kauan ja nykyään en kuuntele mitään kun ajan autoa, tai kuuntelen vain omia ajatuksiani ja välillä laulelen itsekseni. Nämä hetket ovat minulle tärkeitä. Haluan vaan ajaa autoa ja kuunnella itseäni.

Eteenkin näin joulun alla monilla on kiire ja stressi kun pitää saada se “täydellinen” joulu. Mitä jos tänään, päivänä ennen aattoa pysähtyisitkin ja olisit jonkin aikaa tekemättä yhtään mitään?

2016-05-03 17.27.58

Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.