Luukku 20: Tee hyvää

Minun on jostain syystä erityisen vaikea kirjoittaa tätä luukkua. Hyväntekeväisyys on niin kliseinen juttu näin joulun alla. Yleensä kirjoitan tekstit suoraan inspiraation iskiessä, mutta tätä olen joutunut pohtimaan pitkään.

Päivän otsikko siis on tee hyvää. En halua määritellä kenelle tai millä tavalla. Onko kenties lähipiirissä joku jota voisit jollain tavalla auttaa? Kaipaatko kenties itse jotain itseltäsi? Haluatko lahjoittaa rahaa Aleppon lapsille? Tee tänään joku hyvä teko joka ilahduttaa. Itse asiassa haastan sinut ja itseni tekemään hyvän teon joka päivä. Aion tästedes joka ilta miettiä mitä hyvää olen tehnyt sinä päivänä. Jo nyt pohdin asioita joista olen kiitollinen, mutta tästedes pohdin myös hyviä tekojani. Pienetkin teot voivat tehdä maailmasta paremman paikan. Ainakin minä haluan uskoa niin.

20

Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.