Luukku 19: Katso ympärillesi

Kerran vuosia sitten lähdin töistä kuten olin tehnyt satoja kertoja aiemmin (olin samassa työssä kymmenen vuotta, joten aika monta töistälähtöä noihin vuosiin mahtuu) ja näin työpaikkani ulkopuolella kaksi aasialaista turistia jotka katsoivat ylöspäin kamerat kädessä. Minäkin katsoin ylös ja ihmettelin mitä he olivat huomanneet. Ei siinä mitään erityistä ollut, muuta kun naapuritalon erityisen kaunis arkkitehtuuri. Minä olin kävellyt sen ohi satoja kertoja kiinnittämättä siihen mitään huomiota, mutta noiden kahden turistin reaktio herätti minut näkemään kauneuden jolle olin täysin sokea.

Tänään haastan sinut siis katsomaan ympärillesi ja oivaltamaan ympärilläsi olevan kauneuden. Tätä kirjoittaessani tunnen pehmeän, lämpimän koiran joka tuhisee jaloissani. Niin itsestäänselvää, mutta niin tärkeä ja rakas. Tätä tunnetta tulen joskus kaipaamaan, mutta nyt aion nauttia siitä niin kauan kun voin. Käytä aistejasi ja havannoi ne itsestäänselvät ihanuudet jotka tekevät elämästäsi vähän parempaa.

Päivän kuva on osa minun päivittäistä kauneuttani. Toki edustavana päivänä, mutta rakastan tuota maisemaa ihan joka päivä, sillä osittain tämän maiseman ansiosta kuntouduin vakavasta mielen sairaudesta.

19

Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.