>Lupaus itselleni

>Pää tuntuu raskaalta eikä ajatus lennä. Olisi varmaan aika kömpiä sänkyyn, eikä roikkua täällä. Halusin silti tulla kirjoittamaan edes pienen postauksen.

Päivät lentää uskomattoman nopeasti ohi. Olen ollut paljon ulkona, pikkuhiljaa koristellut joulua ja hössöttänyt kaikenlaista. Eilen ja tänään on ollut vähän flunssainen olo, mutta onneksi ei paljon.

Päässäni pyörii aivan liikaa ajatuksia, ideoita ja mahdollisuuksia. Yritän olla ajattelematta liikaa sillä tämä on väsyttävää. Asiat tapahtuu ajallaan vaikka minä kuinka yritän hoputtaa. Olen täysin aikataulussa, mutta silti tuntuu kun olisin jäljessä. Teen tässä itselleni lupauksen että joulukuu on minulle rauhallinen ja seesteinen. En stressaa enkä yritä nopeuttaa asioiden kulkua.

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Lupaus itselleni>Kiitos Anni! Babysteps palaa nyt joululomalta ja vuoden 2010 horros muuttu vuoden 2011 myötä aktiivisuudeksi!
  • anni on >Lupaus itselleni>HEIPS!Tulin toivottamaan tunnelmallista joulunaikaa! Leppoisaa ja rauhaisaa yhdessäoloa. Ja..mitä mainiointa uutta 2011 vuotta!Kiitos mukavasta ja elämänmakuisesta blogista. Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoitella.terv.anni
  • Pia on >Lupaus itselleni>Kiitos ihanat naiset!Toistaiseksi lupaus on pitänyt vähintään kohtuullisen hyvin, pientä kiire-stressiä on ollut havaittavissa, mutta olen yritänyt olla välittämättä siitä.
  • Johanna on >Lupaus itselleni>Hyvä lupaus. Tuo pitäisi jokaisen osata luvata itselleen. Ihanaa joulunodotusta!
  • anni on >Lupaus itselleni>Totta, RuusuLiisa...TOTTA..Oikein leppoisaa, rentoa ja rauhaisiaa joulukuuta!!!
  • RuusuLiisa on >Lupaus itselleni>Hyvä lupaus. Kaikki järjestyy ajallaan :) Mukavaa joulukuun ekaa!