>Lauantainen synttäriyllätys

>Lauantain yllätyspäivä onnistui täydellisesti!!!

Oli siis herran synttärit. Olin etukäteen sanonut vaan että klo 14 eteenpäin hän on minun armoilla kokonaisen vuorkauden. Vähän ennen kahta eilen sitten lähdettiin kohti hänelle tuntematonta määränpäätä. Ensimmäinen pysähdys oli sushi-ravintola, jossa söimme hyvän lounaan. Tämä oli herralle ensimmäinen tutustuminen sushiin, ja erityisesti puikoilla syömiseen. Hyvin meni! Ruoka oli kuulemma hyvää ja ruoka menikin suuhun hienosti, eikä naapuripöytiin kuten herra ensin pelkäsi.

Seuraavaksi menimme varsinaiseen kohteeseemme. Olin varanut meille hotellihuoneen. Hauskinta tässä oli että hotelli sijaitsee n. 1 km minun kodistani. Vietimme oikeen luksusvuorokauden täysin erilaisissa puitteissa kun normaalisti.

Illalla ruokailimme taas. Tällä kertaa vuorossa oli italialainen ravintola. Ruoka oli hyvää ja täydensi muutenkin loistavaa päivää!

Varsinainen syntymäpäivä on tänään sunnuntaina, jonka aloitimme hyvällä aamupalalla hotellissa. Päivällä ‘matkustimme’ pitkän matkan kotiin ja illansuussa söimme loistavan kotonatehdyn aterian. Tätä kirjoittaessani nautimme vielä ‘synttärikakun’ virkaa toimittaneen suklaamoussen.

Kaiken kaikkiaan yllätys onnistui loistavasti. Yö aivan erilaisissa puitteissa oli virkistävä (halusin viedä sängyn mukanani, se oli AIVAN LOISTAVA), kotiin tullessa tuntui kun olisi ollut pitkälläkin matkalla. Parasta tässä kuitenkin oli että matkustusaika oli minimaalinen, ei tarvinut tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja sai keskittyä juttelemiseen ja yhdessäoloon.