>Kaunis syyspäivä

>Tänään minulla oli vapaapäivä. Käsittääkö kukaan miten kauan on siitä kun minulla oli vapaapäivä!!! Olen siis nyt neljä päivää käynyt säännöllisesti poissa kotoa. Kurssini on päässyt hyvään vauhtiin ja ryhmämme alkaa muodostua. Olen ollut väsynyt joka päivä tullessani kotiin, mutta niinhän sitä aina on kun kohtaa jotain uutta!

Tänään vietin päivän Eevin kanssa! Eevillä on ollut vähän vaikeaa sopeutua siihen että olen päivittäin poissa. Tiedän että poissaoloni tekee hyvää meille molemmille, mutta silti on hieman huono omatunto..

Kävimme tänään lempirannallani. Siellä Eevi saa olla vapaana. Itse saan nauttia ihanista kallioista ja meren läheisyydestä. Nautin tosiaan kaikilla aisteillani! Tuo pieni rannanpätkä on kesäisinkin aika lailla autio, mutta nyt syksyllä olemme joka kerta saaneet olla siellä ihan rauhassa. Tänään rauhaamme häiritsi lauma kanadanhanhia. Niistä ei suurta häiriötä ollut, joten rauha rannalla jatkui. Minusta on jotenkin käsittämätöntä että voin vierailla meren rannalla ihan rauhassa ilman muita ihmisiä (tai koiria).

Kirjoitin tänään Facebook profiiliini että rakastan Inkoota. Tämä tunne täytti minua kun kävelimme rannalta takaisin autolle joka oli pysäköity Inkoon ‘keskustaan’. Olo oli kun asuisin jossain Leena Lehtolaisen (Inkoolainen hänkin) romaanissa. Ei tällaista ole todellisuudessa… Mutta täälläpä on. Ja eilen kävin Tammisaaressa markkinoilla. Tunnen itseni maailman onnekkaimmaksi ihmiseksi!

Kuvat tämänpäiväiseltä lenkiltä.

Kategoriat Hyvinvointi
  • Pia on >Kaunis syyspäivä>Mennään porukalla käymään tuonne pian! Markkinat oli mahtava kokemus, en ole käynty markkinoilla pariin kymmeneen vuoteen..
  • Johanna on >Kaunis syyspäivä>Ihania kuvia! Milo pääsi isäntänsä kanssa sunnuntai-iltana tuonne myös, minä olin vähän turhan heikossa hapessa mennäkseni mukaan... Harmittaa myös, etten päässyt Tammisaaren markkinoille, tai no olisin minä päässyt, jos en olisi yövuoron jälkeen nukkunut lainkaan :/Inkoo on kyllä parhautta <3