Kasvua ja uusia oivalluksia

Viime kerrasta on aikaa, mutta mieli on edelleen luottavainen. Olen kehittynyt, oppinut uutta ja löytänyt itsestäni uskomattomia voimavaroja tämän talven ja kevään aikana. Olen kohdannut paljon ihmisiä ja nähnyt suuria oivalluksia.

Olen kouluttanut monella paikkakunnalla ja hyvinkin erilaisissa yhteyksissä.

Maaliskuussa valmistui Hengitysliiton ensimmäiset sisäilmasta sairastuneet kokemusasiantuntijat. Minä olin vastuussa koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Matka alkoi viime syksynä Anttolanhovissa ja päättyi maaliskuussa Allergiatalolla. Meillä oli aivan upea kymmennen hengen ryhmä ja opimme toisiltamme aivan valtavasti tuon koulutuksen aikana. Mikä parasta tämä pilottikoulutus saa jatkoa kun elokuussa aloittaa toinen koulutusryhmä. Sisäilmaongelmat ovat suuri ongelma yhteiskunnassamme ja uskon että tämän alan kokemusasiantuntijoita tarvitaan mukaan ongelman ratkaisemiseksi.

Myös työnhakuvalmennukset ovat työllistäneet minua paljon sitten viime kirjoituksen. Nämä valmennukset, joissa siis toimin vastuukouluttajana, ovat opettavaisia kokemuksia monessa mielessä ja minulle paras mahdollinen kouluttaja-koulu. 🙂

Koen olevani etuoikeutettu kun saan työssäni jatkuvasti oppia niin paljon. Tapaan ihmisiä joita en työni ulkopuolella varmaankaan tapaisi ja pääsen usein aika lähelle näitä ihmisiä. Näen kovia koettelemuksia läpikäyneitä ja opin näkemään elämän harmaita sävyjä entistä enemmän.

Mieleni on luottavainen että tällä kaikella on tarkoituksensa ja että matkaan polkua jolla on merkitystä. Verrattuna entiseen elämääni koen kasvaneeni aivan valtavasti. Kiitollisena jatkan taas matkaa.

ant
lpr

insp