>Kaappi kokoon

>Olen nyt pari päivää kasannut Ikeasta hankkimaani kylpyhuoneen kaappia. Nyt se on vihdoinkin kasassa ja odottaa pääsyä omalle paikalleen kylpyhuoneeseen. Samalla ajattelin tehdä täydellisen inventoinnin kosmetiikka-, hiustenhoito- ja meikkivarastossani. Voitte uskoa että tavaraa löytyy.. Niitä löytyy ihan joka kaapista ja laatikosta jotka asunnostani löytyy, mutta nyt pitää siis yrittää metsästää ne yhteen paikkaan ja hankkiutua eroon kaikesta turhasta.

Ongelmana on että olen ollut, ja olen edelleen osittain, kosmetiikkaalalla, joten tavaraa kertyy ihan huomaamatta toooosi paljon. Kokeilen kaikenlaista, mutta tietyt jutut on muodostunut vuosien varrella omiksi suursuosikeiksi. Tietty vähän vuodenajasta riippuen.

Omistan erittäin kuivan sekaihon. Tarkoittaen että leuan alueelle tulee helposti näppylöitä ja finnejä, muualla iho on eteenkin talvisin tosi kuiva. Olen aikaisemmin keskittynyt lähinnä hoitamaan kuivuutta, mutta viime aikoina olen huomannut että pitää kiinnittää huomiota myös sekaiho-alueisiin. Viime aikoina (erityisesti) on myös vaivannut ihonhoidollinen laiskuus. Nyt inventaarion ja uuden kalusteen myötä tähän on tultava muutos. Haluan taas kauniin ja hyvinhoidetun ihon kesäksi!

Lähitulevaisuudessa siis tulossa juttua kosmetiikkatuotteiden inventaarista. Löytyykö aiheesta kiinnostuneita? Voisin tietty jatkossa kirjoittaa enemmänkin ihon hoidosta, meikeistä jne.

Kategoriat Kotoilu
  • Pia on >Kaappi kokoon>Tsemppiä jaksamiseen! Tiedän tunteen, Ikean kaappi lojui täällä viikon ennen kun sain tartuttua projektin. Sitä ennen olen suunnitellut vaikka kuinka kauan hankkivani sen.. Kosmetiikasta kerron kyllä lisää!
  • Annikki on >Kaappi kokoon>Minukin pitäisi viritellä kylppäriin jonkin sortin kaappiviritelmä. Makuuhuoneen nurkassa asuu metallikaappi, joka pitäisi vaan ruuvata sinne kylppärin seinään, mutta jaksaminen on aiheessa aika nolla. Sinne saisi sitten nuo olennaisimmat kosmetiikat (kun niillä muilla on ikean metallirullakko makuuhuoneessa) ja muut naaman pesuvehkeet.Kerro toki kosmetiikan kertymistä! Minulla on vieläpä samanlainen iho kuin sinulla!