>Hernekeittoa ja pieniä onnenhetkiä

>Tein tänään ensimmäistä kertaa koskaan itse alusta alkaen hernekeittoa!!! Sen kaveriksi leivoin ylihyvää leipää ja vieläpä jälkkäriksi pannukakkua.

Kuten täälläkin on ehkä saattanut käydä ilmi olen oikeen harjoittelemalla harjoitellut hyvien perus-kotiruokien tekemistä. Jotenkin on aina niin itseensä tyytyväinen olo kun on onnistunut. Minun pitää etsiä ne ilot ja tyytyväisyyden tunteet pienistä asioista kun olelen vaan kotosalla. Työssä ollessa sai usein tyytyväisyyden tunnetta siitä kun joku työjuttu meni hyvin.

Onhan se kuitenkin niin että pienistä asioista ne elämän suurimmat ilot tulee. Juhla on juhlaa, mutta arjessakin pitää löytää niitä onnen-siemeniä.

Tällaisia ajatuksia tänään… 

Kategoriat Hyvinvointi
  • Pia on >Hernekeittoa ja pieniä onnenhetkiä>Sotkuholisti: Babysteps on kautta aikain paras filosofia ikinä!!!!! Onnea projektillesi! Kävin jo vähän kurkkaamassa 'tontillasi'.
  • Anonymous on >Hernekeittoa ja pieniä onnenhetkiä>You are so right my dear, seek for happiness in small things :) YOur old room mate ;)
  • Sotkuholisti on >Hernekeittoa ja pieniä onnenhetkiä>Kiva nimi blogillasi. Minulla on baby steps -projekti menossa itsellänikin. Minun matkani on kohti siistiä ja järjestyksessä olevaa kotia. Kun tavoite alkaa lähestyä (ehkä muutaman vuoden päästä :-) voin alkaa siirtyä sisustamisen baby steps maailmaan.