>Hemmottelua ja pelkoa

>Taisin taas luvata liikoja.. Taas on aika vaeltanut ihan valtavaa vauhtia..

Keskiviikkona olin Siuntion Hyvinvointikeskuksessa viettämässä syntymäpäivälahjaksi saamaani hemmottelupäivää. Voin vain sanoa että se oli I-H-A-N-A-A!!!! Olin seitsemän tuntia omassa pienessä maailmassani, yritin olla läsnä vain siinä hetkessä ja nauttia siitä mitä koin juuri siinä. Sain intialaisen päähieronnan, Kleopatran kylvyn, uida omassa rauhassani – omaan tahtiin, nauttia poreilevasta vedestä, kokea kuinka kasvojani hoidettiin ja uudet jalat. Tämän päätteeksi sain istua valmiiseen pöytään nauttimaan hyvästä ruuasta. Ennen varsinaista hemmottelupäivää sain nukkua hyvät ja pitkät yöunet kun J hoiti sairastavaa koiraa (ja nukkui Eevin kanssa olohuoneessa, jotta saisin nukkua ihan ilman mitään häiriötekijöitä).

Minulla oli niin ihana ja upea olo. Tulin kotiin hyvällä tuulella ja täysin rentoutuneena. En muista milloin olisin viimeksi nauttinut niin paljon siitä että elän vain ja ainoastaan siinä hetkessä. En voi kun nöyränä kiittää rakasta avomiestäni tästä upeasta kokemuksesta!

J oli talvilomalla kuluneen viikon. Tämä osottautui varsin hyväksi viikoksi lomailla, sillä Eevi vaati normaalia hieman enemmän hoitoa. Saimme myös tehtyä paljon pihatöitä. Onneksi J ehti myös lomailla ja rentoutua. Ei pidä luulla että J joutui rehkimään koko lomaansa, olen minäkin hemmotellut häntä.

Eevi on toipunut hyvin ja helposti. Hieman enemmän huomiota on saanut antaa ja vähän enemmän hoitoa on kaivattu kun normaalisti, mutta onneksi Eevikin on ollut aika rauhassa ja nukkunut normaalia enemmän. Ehdinkin jo eilen hehkuttaa ystävälleni miten hyvin kaikki on mennyt. Sitten myöhään illalla huomattiin että yksi tikki on irronnut. Ehdin jo mielessä nähdä kaikenlaisia kauhukuvia siitä miten joudumme pikana etsimään päivystävän eläinlääkärin ja hoidattamaan Eevi uudelleen. Soitto päivystävälle eläinlääkärille kuitenkin rauhoitti meidät. Kuulemma haava pitää vaan pitää puhtaana ja kyllä se siitä. Ei kannata lähteä laittamaan uusia tikkejä. Silti aion huomenna soittaa eläinlääkäriasemalle jossa Eevi leikattiin ja tarkistaa josko kaikki tosiaan on ok. Eiköhän, mutta tosin minun tehtäväni on huolehtia Eevistä parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisäksi olen vähän hössö pienen pentu-vauvelini suhteen. 🙂

Huomenna on taas paluu arkeen kun J menee takaisin töihin ihanan loman jälkeen. Minä yritän jynssätä kotia ja puutarhaa kevät-kuntoon ja hoitaa Eeviä siinä sivussa. Kamerassa olisi muutama kiva kuva, mutta laiskuttani en nyt jaksa ladata niitä, joten odottakoot ensi kertaan.

Kategoriat Elämää Hyvinvointi
  • Johanna on >Hemmottelua ja pelkoa>Ihanan kuuloinen hemmottelupäivä! Pitäisi olla itselleen antelias ja lahjoa vastaavalla :) Kiva kuulla, että Eevi toipuu. Minäkin olen samaa mieltä (ihmistikkikokemuksella), että voipi antaa olla ja pitää vaan puhtaana.
  • RuusuLiisa on >Hemmottelua ja pelkoa>KYl se haava pysyy kasassa ja paranee varmasti hyvin! Leikkauksestahan on jo monta päivää. Pitikö tikkien olla 7vrk vai 10? Vai enemmän vielä? Jos se vuotaa kirkasta verta ts.ei nyt ihan lorottamalla tarkoittaa se sitä et haava paranee pohjalta hyvin niinkuin pitääkin. Ruven voi antaa olla paikallaan ja suihkuttelujen jälkeen muistaa vaan kuivat painelemalla hyvin. Nimimerkillä useampia tikkejä ommellut uransa aikana :D ihmisille tosin..