Babysteps painonpudotus: viikko 5

Viikko parani loppua kohden! Minulla oli pari haasteellista viikkoa takanapäin kun paino pysyi aika lailla samoissa lukemissa tai oikeastaan sahasi parin kilon väliä. Viime viikon viikkoraportin jälkeen paino lähti taas nousuun ja tuntui jo hieman tylsältä kun teki kaiken oikeen, ja silti paino nousi.

Tällä viikolla olen taas päässyt nauttimaan suurista pudotuksista ja vauhti on todella huimaa! Viisi vikkoa takanapäin ja pudotusta yhteensä 11 kiloa! Mitään sen ihmeellisempiä mielitekoja ei ole ollut enkä voi mitenkään väittää kärsiväni uudesta ruokavaliostani. Lähinnä nautin kun saan kehitellä uusia ruokia. Minulle sopii näemmä tämä kalorien laskeminen.

Tämän viikon aikana olen saanut ensimmäiset kommentit siitä että näkyy että olen pudottanut painoa. Itse huomaan lähinnä vaatteista. Pudotettavaa on vielä valtavasti, mutta en nyt mieti sitä. Yksi, pieni askel kerralla.

Olen ollut viime päivinä aika väsynyt enkä ole jaksanut liikkua ihan yhtä paljon kun aikaisemmin. Olen tietenkin lenkkeillyt Eevin kanssa, mutta emme ole tehneet ihan yhtä pitkiä lenkkejä kun edellisellä viikolla. Näinhän se toisaalta menee. Pakko kuunnella omaa jaksamistaan ja mennä sen mukaan, eikä yrittää väkisin!

IMG_4706