Babysteps painonpudotus: viikko 4

Hienosti menee edelleen! Tai siis aivan älyttömän hienosti! 9 kiloa neljässä viikossa!!!

Viikko oli hieman haastava. Paino pysyi koko viime viikon suunnilleen samoissa lukemissa siitä huolimatta että söin dietin mukaisesti ja liikuin paljon. Ei todellakaan ollut kiva joka aamu huomata että likutaan samoissa lukemissa. Nyt sitten tällä viikolla on paino taas lähtenyt putoamaan ihan kivaa tahtia. Toinen haaste oli kun jouduin hieman muuttamaan diettiäni sairaalakäynnin (tutkimuksia vaan, ei mitään vakavaa) vuoksi. Juuri kun olin oppinut syömään tietyllä tavalla, osa ruuista oli kiellettyjen listalla ja tuntui turhauttavalta. Onneksi tämä vaihe oli vaan muutaman päivän pituinen ja nyt saan taas syödä normaalisti.

Tämän päivän ihana oivallus oli kun kävin lumimyräkässä koiran kanssa lenkillä ja huomasin että minä oikeen nautin liikkumisesta säästä huolimatta. Jos olisi ollut aikaa, olisin mielelläni lenkkeillyt pidempäänkin, mutta kun oli kiire veroseminaariin. :/

Neljän viikon tilinpäätös on että on ollut todella helppoa ja tämä elämäntapa tuntuu luontevalta. Positiivisena jatkan diettiä ja toivon että tulokset jatkuvat hyvinä!

happy

Kategoriat Lihavuus
  • Ia on Babysteps painonpudotus: viikko 4Jag är så stolt över dig och så lycklig för din skull. Och inte för att du går ner i vikt, det är trivialt för omvärlden, utan för att du gör det du vill och har hittat dig själv. Och vad mera är, hjälper andra att göra det samma. Det är stort.