Babysteps painonpudotus: viikko 3

Hyvä viikko takana! Minulla ei ole oikeastaan kertaakaan ollut vaikeaa tämän viikon aikana ja painoa on pudonnut kolmessa viikossa jo todella hyvin! Olen lenkkeillyt ihanassa, aurinkoisessa metsässä lähes joka päivä.

Minä kirjaan syömiseni www.kalorilaskuri.fi -ohjelmaan ja tämä tapa sopii minulle. Tiedän koko ajan missä mennään ja miten syön. Minulla ei ole ollut ongelmia että söisin liikaa, vaan ehkä päinvastoin. Joinakin päivinä olen saanut keksimällä keksiä että söisin tarpeeksi. Koen myös hyvänä että ohjelma pitää kirjaa siitä kuinka paljon kasviksia ja kuitua syön. Kaikille se ei varmaankaan sovi, mutta minä tykkään!

En ole koskaan aikaisemmin kokenut että laihduttaminen olisi näin helppoa. Ja kokemusta kyllä on. 🙂 Toisaalta olen pohjustanut tätä projektia jo pitkään. Olen miettinyt miksi syön väärin, mitä ruoka minulle merkitsee ja viime aikoina olen myös miettinyt sitä miltä syömäni ruoka maistuu. Olin suoraan sanoen kyllästynyt rasvapommeihin ja kaipasin jo kevyempää ruokaa. Olin siis ihan täysin valmis aloittamaan laihduttamisen.

NqQi6mk