4. Luukku: Ole hetki tekemättä mitään!

4

Kuinka usein olet tekemättä yhtään mitään? Kuinka usein sinulla on tylsää?

Täytämme usein päivät ihan ääriään myöten täyteen kaikenlaista tekemistä. Keksimme helposti kaikenlaista enemmän ja vähemmän tärkeää. Kun olisi hetki aikaa vaan olla rahassa niin telkkari pauhaa samalla kun tarkistamme facebookista viimeisimmät kuulumiset. Itse huomaan helposti kaivavani puhelimen esiin kun matkustan julkisessa liikenteessä tai joudun hetken odottamaan jossain. Yritän kuitenkin tietoisesti välttää tätä nykyään.

Meille tekisi hyvää olla joskus tekemättä yhtään mitään. Antaa ajatusten tulla ja ehkä uskaltautua tutkiskelemaan miltä tuntuu, oikeasti siellä syvällä sisällä. Joskus on hyvä myös tylsistyä vähän. Ottaa pieni paussi ja hiljentyä vaan olemaan. Uskallatko kokeilla?

Babysteps-blogin joulukalenteri käsittelee stressiä ja vinkkejä stressinhallintaan. Kaikki blogin kirjoituksia välillä 1.-24.12 kommentoineet ovat mukana arvonnassa, jonka palkintona on kolmen kerran skypen tai puhelimen välillä tapahtuva stressinhallintakonsultaatio (45 minuuttia/kerta) yhdelle henkilölle. Yksi kommentti mihin tahansa kirjoitukseen blogissani 1.-24 joulukuuta on arpalipuke.