>2 vuotta

>Tänään Baby steps-blogi täyttää kokonaiset kaksi vuotta!

Tänään myös minulla oli erinomainen päivä! Minulla on kerrottavana jotain jännittävää, mutta en vielä uskalla paljastaa hyviä uutisiani, kerron heti kun pystyn.

Päivään kuului myös tapaaminen koirapuistossa, Eevi tapasi hyvän koirakaverinsa ja minä sain syventää tuttavuutta/ystävyyttä tuon kaverin emännän kanssa. Olemme tänä syksynä ‘päässeet mukaan’ koirapuistossa säännöllisesti tapaavaan ryhmään ja sitä kautta minullekin on siunaantunut uusia tuttuja. Eevi nauttii täysillä kun saa riehua kavereiden kanssa ja emäntä nauttii kun saa seurata koirien riemua. En voisi parempaa toivoa koiralleni!

Eevistä puheen ollen taitaa olla jonkin aikaa siitä kun olen kertonut sen kuulumisia. Aihe kuitenkin vaatii oman postauksen kuvineen, joten palaan asiaan piakkoin. Sen voin kuitenkin sanoa että Eevi voi hyvin ja on vähintään yhtä ihana kun aina ennenkin.

Kategoriat Elämää
  • Pia on >2 vuotta>Kiitos! Ne on kyllä niin ihania, en enää osaisi olla ilman meidän Eeviä.
  • Maria W. on >2 vuotta>Kiva kuulla kuulumisia! :) Eevi on aina vaan yhtä suloinen, koirissa on kyllä ihanaa että ne ovat aina hyvällä tuulella, ja vaikka olisi itsellä kuinka huono päivä tahansa niin koiranpusu ja pieni leikkituokio pallon kanssa pelastaa aina päivän! Mukavaa keskiviikkoa :)