14. Luukku: Ystävät

14

Nyt meinasi joulukalenteri unohtua… Sen sijaan olen viettänyt päivän mm. ystäväperheeni luona kummityttöni 8-vuotissynttäreillä. Mielestäni aika hyvä päivä ja aika hyvä syy unohtukseen!

Kun elämä on hektistä ja on paljon kaikenlaista ainakin minulla jää ystävät vähemmälle huomiolle. Arjen pyörittäminen vie kaiken energian enkä yksinkertaisesti jaksa edes soittaa. On niin helppo “pitää yhteyttä” Facebookin kautta ja pikkuhiljaa huomaa että oikea yhteydenpito on jäänyt pelottavan vähälle. Minulla on paljon ystäviä joita “pitäisi” tavata useammin. Olen usein sanonut juuri nuo sanat ja oikeasti tarkoittanut sitä. Silti en saa aikaiseksi tapaamista. Tai edes puhelua. Syitä on monia, osa jopa ihan hyviä, mutta joskus olisi hyvä saada aikaiseksi eikä vaan aikoa.

Tänään aion toteuttaa pari aikomusta! Aiotko sinä? Vai olenko minä ainut joka tuntee näin?

Babysteps-blogin joulukalenteri käsittelee stressiä ja vinkkejä stressinhallintaan. Kaikki blogin kirjoituksia välillä 1.-24.12 kommentoineet ovat mukana arvonnassa, jonka palkintona on kolmen kerran skypen tai puhelimen välillä tapahtuva stressinhallintakonsultaatio (45 minuuttia/kerta) yhdelle henkilölle. Yksi kommentti mihin tahansa kirjoitukseen blogissani 1.-24 joulukuuta on arpalipuke.