>Ystäviä, koiria ja työtä

>Kovasti olen halunnut kirjoittaa jotain tänne jo monta päivää. Aiheita vaan ei ole tullut mieleen. Arki on nyt hyvin paljon työtä, siihen totuttelua sekä Eevin kanssa harrastamista. Jotenkin tuntuu että kaikki ajatuskapasiteetti menee näihin.

Työhönpaluu ja uuden työskentelytavan oppiminen on haasteellista ja turhauttavaa, mutta olen samalla aivan innoissani. Haluan liikaa kerralla. Työni on kiinnostavaa ja inspiroivaa, yritän malttaa ottaa pieniä askeleita. Onneksi tässä apuna ovat suurenmoiset työkaverit.

Vapaalla saan onneksi ajatukset täysin nollattua työasioista kun harrastan Eevin kanssa. Koulutusryhmämme ovat hieman talviliekillä, mutta sen sijaan käymme usean kerran viikossa tapaamassa koirakavereita. Koira saa loistavaa liikuntaa ja virikkeitä ja emäntä saa jutella uusien tuttujen kanssa. Olen ilokseni myös huomannut ystävystyväni pikkuhiljaa erään Eevin koirakaverin emännän kanssa.

Viime viikonloppu oli myös mitä mainiointa rentoutumista kun saimme ystäviä kylään. Pidimme jo perinteeksi muodostuneen foudue-illan. Hauskaa oli!