>Ystäviä ja ystävällisiä tekoja

>Kulunut viikko on sujunut kiireessä ja hoitaessa kotia. Arki alkoi.. Rytinällä. Kelikin muuttui syksyisemmäksi.

Olen viikon sisällä ollut auttelemassa vesipelastuskokeissa, käynyt psykiatrilla, vieraillut entisellä työpaikallani, käynyt ystävän luona kyläilemässä, tehnyt paljon kotitöitä ja pakastanut itsepoimimiani mustikoita.

Viime viikonloppu kului suurelta osin vesipelastuskokeissa. Hieman harmitti kun Eevi ei ui, eikä voinut osallistua, mutta oli todella hauska seurata kokeita. Sunnuntaina vein Eevin mukaan kokeiden maskotiksi. Eevi viihtyi siellä hyvin ja käyttäytyi enemmän kun hienosti! Oli hauska katsoa kuinka tarkkaan Eevi seurasi mitä siellä tapahtui. Kotiin tultuamme Eevi nukkui loppupäivän, sen verran rankkaa oli. Tästä tulikin mieleen Eevin kasvattajan ohje että koira väsytetään älyllisellä toiminnalla, ei liikunnalla. Tietysti liikunta on tärkeää ja itse pidän tärkeänä että Eevillä on hyvä kunto. Silti olen huomannut että Eeville tärkeää on myös juuri tuo älyllinen toiminta ja sosiaaliset tapahtumat.

Tämän viikon tapahtumat ja viime aikaiset kiireet todistavat mielestäni että minulla on jaksamistaso parantunut valtavasti. Toivon että tämän syksyn aikana pääsen jollain tavalla taas kiinni työelämään. Viihdyn hyvin kotona, mutta kaipaan työntekoa. Hyvä tunne!

Tänään minua ilahdutti metsälenkki Eevin kanssa. Kotiin palatessamme ovessa riippui pussi jossa oli naapurimme 10-vuotiaan tytön keräämiä kanttarelleja! Naapuriperheessä kuulemma ei syödä sieniä, joten me saimme tytön keräämät sienet! Olin pakahtua onnesta. Ensinnäkin rakastan kanttarelleja ja toiseksi olen niin onnellinen hyvistä naapureista!

Yksi viikon tärkeimpiä ilonaiheita oli kuitenkin vierailu ystäväni luona johon olen tutustunut blogini kautta. Kun aloin kirjoittaa blogia en voinut kuvitella löytäväni ystävän tätä kautta, vielä vähemmän ystävän uudelta kotipaikkakunnaltani.. Meillä on ollut alusta asti paljon yhteistä ja helppo puhua mistä vaan. Tuntuu kun tuntisimme toisemme erittäin hyvin, sillä blogiemme kautta olemme tietty oppineet paljon toisistamme. Elämäntilanteemme on hyvin samankaltainen ja molemmilla on koira. Kiitos ystävyydestäsi Jo, on ollut ilo tutustua sinuun!!!

Sain myös Beautiful Blogger award -tunnustuksen Johannalta, Vaiston varassa -blogista. Tähän liittyy tehtävä jossa minun pitää tunnustaa seitsemän asiaa itsestäni.

1. Meidän taloudessa telkkari ei ole päällä lähes koskaan. Itse seuraan paria sarjaa tvkaistan kautta, ja J katsoo satunnaiseti komediaa myös tvkaistan kautta.

2. Vietän liikaa aikaa tietokoneen ääressä, mutta olen suunnitellut vähentäväni huomattavasti päivttäistä nettiaikaani.

3. Nautin äärettömän paljon maalaiselämästä ja metsälenkeistä koirani kanssa, suureksi hämmästyksekseni.

4. Pelkään valtavasti työhönpaluuta, osittain sitä että en löytä työtä ja osittain sitä että mitä tapahtuu kun/jos löytän työn.

5. Minulla on valtava kodinrakennus-into, mutta tuntuu että en saa mitään aikaiseksi.

6. Haaveilen keittiöremontista, mutta sitäkin enemmän kylpyhuone-kodinhoitohuone remontoista.

7. Olen nyt onnellisempi kun koskaan aikaisemmin ja toivon että muistan aina olla kiitollinen siitä mitä minulla on.

Tämä tunnustus pitää myös jakaa eteenpäin. Olen varma että suurin osa seuraamistani blogeista on jo saanut tämän, mutta valitsen suosikkiblogini siitä huolimatta. Tunnustus menee Vaiston varassa, Mansikkapaikasta vasemmalle, Ainon Maja, Anni’s Little Corner ja Ehkä mahdun tähän ensi kesänä -blogeille. Linkit näihin löytyy sivupalkista.