>Ystävämyynti

>

Haluaisin mainostaa ekologisten ja eettisten verkkokauppojen yhteistä ystävämyyntiä kaikille mahdollisesti kiinnostuneille. Itse aion vierailla paikan päällä.

Pääkaupunkiseudulla asuville asiakkaillemme järjestämme ystävämyynnin yhdessä muutamien muiden upeiden ekologisten ja eettisten muoti ja design liikkeiden kanssa. Ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi meidät yhdistää myös se, että meillä kaikilla on verkkokauppa. Ystävämyynnissä on Idun’s Applen lisäksi mukana Belleville, Costo, Ipanajamit, Punainen Norsu, Unkai ja Yalo.

Ystävämyynti pidetään Kääntöpaikassa (Intiankatu 1, Toukola) sunnuntaina 29.11 kello 11-16. Tarjolla on eettistä muotia ja designia koko perheelle, hyvää joutavaa ja pientä purtavaa. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta tarjoilun vuoksi pyydämme teitä ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse (info@idunsapple.fi). Ilmoittautumiset 23.11 mennessä!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Ystävämyynti>Anni: Siitä vaan, saa lainata mielin määrin!Harmi että ette pääse.. Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan Idun's Apple'n kenkiä, mutta pikkulinnut laulaa että ne on super-mukavat jalassa.
  • Anonymous on >Ystävämyynti>Wish I could be there too!Sara
  • anni on >Ystävämyynti>Oihh..Miksi mä asun hevon kuusessa? Grr..Lainasin bloggaukseeni siulta tuota Idun's Apple'a.. Mukavaa päivää!