>Viikonlopun saldo

>
Eilen siis siivosimme, shoppailimme ja harjoiteltiin lampaan laittamista (=lue J:n oma kommentti asiasta tästä).

Mitään emme oikeastaan ostaneet (jostain syystä kädet oli kuitenkin täynnä pusseja kun tulimme takaisin kotiin), joten kodin kevääseen saattaminen ja säilytysongelmien ratkaisujen etsintä jatkuu, ehkä jopa jo huomenna maanantaina. Kodin esittely jää siitä syystä vielä odottamaan jotain konkreettista.

Tässä eilisestä päivästä kuvakavalkadi. Suurin osa rasteja jäi pois, mutta tukeudun kuvaajani ottamiin loistaviin kuviin.

Klikkaa kuvia niin näet ne suurempana. Jostain syystä blogspot ei halunnut tehdä yhteistyötä kanssani ja näyttää kuvia suurempina..

Tänään onkin lähinnä lepäilty ja katsottu leffoja. Ensin myönnyin (piiiiitkän suostuttelun jälkeen) katsomaan Aliens elokuvan. En ole koskaan pitänyt scifi-leffoista, enkä oikeen pidä kovin jännittävistä elokuvista. Tämä oli molempia. Jotta päivä ei olisi pelkkää scifiä ja jännitystä pelastimme (siis minun mielestä, J oli onnesta soikeana saadessaan katsoa Aliensin noin 10000:n kerran) päivän katsomalla Madagaskar kakkosen. Se ei ollut yhtä hyvä kun ykkösosa, mutta ihan hyvä ja ehdottomasti katsottava. Suosikkini on MELMAN!!!!

Nyt nukkumaan ja huomenna aikasin töihin, jotta jaksamme mennä shoppailemaan…