>Vetinen viikonloppu

>

Viikonloppu sujui märissä olosuhteissa. Olimme koko viikonlopun Keski-Suomessa vesipelastusleirillä. Märkiä koiria ja märkää keliä. Ja hauskaa oli!!

En edes muista milloin olisin viimeksi ollut leirillä. Ajatus menee johonkin lapsuuteen ja teini-ikään. Myöskään leirintäalueella en ole pitkään aikaan ollut. Leirintäalue-kokemkseni voi sitäpaitsi laskea yhden käden sormilla.

Ahtauduimme siis Eevin ja J:n kanssa pienenpieneen mökkiin. Valitettavasti viikonloppu oli sään suhteen hyvinkin kostea, joten kokemus ei ehkä ollut niitä miellyttävimpiä. Lisäksi epämukavuutta toi hyttyset. Niitä oli jos mahdollista, jopa enemmän kun meillä kotona. Näistä miinuksista huolimatta kokemus oli ehdottomasti positiivinen.  Opin paljon uutta, Eevi tapasi siskonsa ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun saimme Eevin kotiin, tapasin paljon uusia ihmisiä sekä ‘vanhoja’ tuttuja ja ennen kaikkea joka paikassa oli aivan ihania nöffejä!!

PS. Tälle viikolle luvassa myös muuta kun koiriin liittyvää ohjelmaa, joten voi jopa olla että postaan seuraavaksi jotain joka ei millään tavalla liity Eeviin… 😀
Kategoriat Elämää
  • anni on >Vetinen viikonloppu>Wow! Märältä, mutta hauskalta näyttää. Ihanaa kun on yhteistä tekemistä ja varsinkin kun se on niin mieluisaa..