>Vali, vali

>Ylensä en viitsi säästä sen kummemmin urputtaa, siihen kun ei voi mitenkään vaikuttaa. Nyt tekisi kyllä mieli vähän valittaa. Kaipaan lunta, pakkasta ja narskuvia hankia. Haluan lenkkeillä pelkäämättä kastuvani tai katkaisevani jalkani. Pieniä ovat minun murheeni, enhän sentään joudu Helsingin asukkaiden tavoin pelkäämään katolta putoavia lumia (kävin siellä eilen ja vähän jännitti että selviänkö minä ja autoni sieltä ehjinä pois, onneksi selvittiin!). 

Minä olen aloitellut karppausta joulutauon jälkeen. Viime viikolla harjoittelin ja tällä viikolla olen tositoimissa. Vähän on tahmeaa mutta kyllä se tästä lähtee käyntiin! Asiaa edesauttaa hyvät reseptit karppaus.info-sivustolla! Kaipaan myös kunnon lenkkeilyä, mutta viime päivien säät eivät ole innostaneet siihen. Eevin liikunta on tullut muuta kautta kun pitkien lenkkien (tosin niin se yleensäkin tulee, minua varten me käymme lenkkeilemässä). 
Olen periaatteessa onnellistakin onnellisempi (kerron kyllä kohta miksi), mutta nyt jostain systä jurputtaa vähän kaikki. Ehkä olisi aika mennä nukkumaan. 
Kategoriat Elämää
  • Pia on >Vali, vali>Kevätta kohti onneksi mennään. Kerron ihan pian, lupaan!
  • anni on >Vali, vali>No niinpä... melkoiset kelit onkin.Mä kaipaan kans NIIIN ulkoilua, lenkkeilyä ja aurinkoisia pakkassäitä.. tai sitten jo ihan kevättä. Vaikuttaa niin mieleen!IIk..kuulostaapas jännittävälle. Kerro lisää onnestasi!!! :Dterkut!!