>Uutta intoa, uusia ideoita ja työhuoneen sisustusta

>Heippahei! Pari positiivista päivää takanapäin. Eilinen oli kyllä lähtölaukaus johonkin uuteen, toivottavasti. Olin tapaamisessa jossa sain paljon uutta tietoa, uusia näkökulmia ja uutta intoa. Olen miettinyt ja haaveillut uudesta urasta ihan uudella alalla. Ajattelin että ehkä sitten joskus, eilinen palaveri toi intoa lähteä selvittämään josko se joskus olisikin jo nyt.. Ainakin sain paljon positiivista energiaa!

Nyt olisi kovasti intoa laittaa työhuone kuntoon. Pitäähän työtä etsiä ja uutta uraa suunnitella  työhuoneessa, eikä missään olohuoneen sohvan nurkassa. Meillä on siis kaksi ‘projekti-huonetta’. Molemmat aivan täynnä roinaa ja rompetta jotka olisi vaan käytävä läpi. Työhuoneesta olisi nyt hyvä aloittaa! Siellä tehtävääkin on aika paljon vähemmän. Ensimmäisenä pitäisi löytää jokin porttisysteemi että Eevi ei pääse sinne, mutta ovea voisi silti pitää auki. Ehkä se pitää neidin edes hieman tyytyväisenä. Eevi nimittäin haluaa aina olla siellä missä kaikki muutkin. Tottakai.

Työhuoneen sisustukseen asettaa omat haasteensa se että se on varsinaisesti J:n omaa tilaa. Se on huone joka sisustetaan hänen makunsa mukaan alusta loppuun. Muualla minä olen ohjaamassa, J saa sanoa ei mikäli joku ratkaisu ei miellytä, mutta muuten mennään lähinnä minun ideoiden perusteella. Tietty valitsemme suurimmat jutut yhdessä. Haaste työhuoneessa muodostuu siis siitä että meillä on J:n kanssa täysin erilainen sisustusmaku. Noh, emmehän me ole tekemässä suuria muutoksia. Huonekalut on jo olemassa, ainakin pääosin. Koneet ja tekniikka on jo olemassa. Huoneen pintoihin muutoksia ei tule, mielellään tapetoisin tai maalaisin seinät, mutta tässä vaiheessa ei ole jaksamista sellaiseen. Tehdään se sitten joskus. Verhotkin on olemassa. Joten suuren suurta sisustamista sinne ei tule. Jotain säilytystilaa pitäisi keksiä ja seinille jotain tauluja jne. Suurin työ on yksinkertaisesti huoneen siivous ja tavaroiden laitto paikoille.

Vaikka nyt olemme asuneet jo yli 4 kuukautta tällä uudessa kodissa, tuntuu että koko koti on täysin sisustamatta. Tavarat on vaan laitettu paikoilleen, mutta se viimeinen silaus puuttuu. Osittain tämä on ihan tietoinen päätös minulta. Haluan olla ja elää täällä hieman ennen kun ‘sisustan’ tämän kodin. Tämänhän on tarkoitus olla meidän pitkäaikainen kotimme, eikä mikään ‘kämppä’ kuten edelliset asunnot.

Joka tapauksessa olen onnellinen siitä että edes jonkinverran virtaa tuntuu löytyvän ja että on paljon ideoita ja kivaa tekemistä edessäpäin! Toivottavasti jaksatte tsempata minua matkan varrella. Sitä kuitenkin tarvitaan…